Alyx

La Hija de Mephistopheles

Description:

Alyx es una bella gladiadora germana de ojos verdes, cabello pelirrojo despeinado y el cuerpo tatuado. Lleva una armadura de cuero teñido de negro que deja poco a la imaginación, puesto que es consciente del efecto que causa en los hombres y lo aprovecha a su favor. Se oscurece los ojos con hollín para tener un aspecto más salvaje y es aficionada a la violencia y la sangre.

Bio:

Alyx5

És filla del jefe d’una tribu de Germània Menor, d’aquí el seu nom Alyx (‘noble’)

A l’edat de 4 anys la seva aldea és arrasada pels romans, i és agafada per a vendre com a esclava.

Una familia patricia de Capua la compra per a servir-los, els anys que està amb aquesta família, reb càstigs constantment per mal comportament (“és una salvatge”) i falta de disciplina, ja que desde ben petita que no es doblega davant ningú.

No accepta als deus ni la cultura romans, però com que no recorda els seus, acaba per no creure en cap tipus de deitat i pensa que el seu destí està a les seves mans.

És venuda al ludus de Capua de Servius Lusius a l’edat de 9 anys, ja que la familia patricia dóna per perdut el seu intent d’educar-la. Allà veuen que té dots per a la lliuta, i és entrenada com a gladiadora.

Als 15 anys coneix a Marco Antonio, ja que ell és molt amic de Servius Lusius i el visita sovint. Servius li va oferir Alyx per cortesia, i des d’aleshores sempre que Marco Antonio anava al ludus, la reclamava per al seu plaer.

Aproximadament un any després és greument ferida en un combat, tot i que acaba guanyant matant de manera salvatge al seu oponent; aquesta experiència fa que es torni una sàdica i que deixi l’estil de lluita tradicional de gladius i escut, per dues gladius. També és comença a tatuar el cos a l’estil dels germànics per amagar les cicatrius, es pinta els ulls de negre per a tenir un aspecte més ferotge i porta una armadura de cuir negra que protegeix més aviat poc.

A partir d’aleshores se la comença a conèixer com a “Filla de Mephistopheles” per la seva destresa en combat i per l’afició que té a la sang.

Durant la guerra de les Galies, Alyx va agafant fama com a gladiadora i una de les seves gestes és que aconsegueix el títol de campiona de Càpua a l’edat de 23 anys, amb lo qual ha viscut durant vuit anys gaudint de les comoditats i independència dels gladiadors famosos.

Alyx

Requiem Romae Waldhar